• head_banner_01

Kort analyse av utviklingsstatusen til tradisjonelt skjortestoff

Som en slags profesjonell slitasje er skjorte et symbol på beskjedenhet og presisjon.I de tidlige dagene ble skjorter kledd i frakker i form av undertøy, for det meste i hvitt, og renslighet av krage og ermer var hovedgrunnlaget for å bedømme deres sosiale status.

Egenskapene til tradisjonelle skjortestoffer gjenspeiles hovedsakelig i deres komplementære ytelsesfordeler, som kombinasjonen av kjemiske fibre og naturlige fibre, cellulosefibre og proteinfibre, og bruken av nye forbedrede fibre i tradisjonelle skjortestoffer.To forskjellige egenskaper ved fiberen for å utfylle hverandre, i den beste formen for å fullføre fiberkombinasjonen, kan danne komplementære fordeler med skjortestoffet.

Blanding og sammenveving av bomull med syntetiske fibre som polyester og akryl, og blanding av polyester med fibre som ull og viskose kan gi komplementære fordeler med forskjellige egenskaper.

For eksempel kan polyester forbedre den rynkebestandige og skarpe ytelsen til rent bomullsstoff, og bomullsfiber kan forbedre stoffets fuktabsorberende ytelse og anti-pilling ytelse.

Akrylfiber og bomullsfiber blandet eller sammenvevd, akrylfiber kan forbedre varmen til rent bomullsstoff, gi det myke myke egenskaper.

Naturlige fibre som bomull, lin, silke og ull er sammenvevd gjennom ulike kombinasjoner og blandingsforhold, for å gi lek til egenskapene til hver fiber og utfylle hverandres fordeler med ulike materialer.

Som for eksempel bomull/silke vevd flytende ammoniakk etterbehandling av høykvalitets skjortestoff, etter spesiell flytende ammoniakkbehandling, i tillegg til å ha silkefølelse, glans, drapering, men har også god bomullsrynkemotstand og utmerket fargefasthet, stoffet lys farge, følelse myk, behagelig å ha på seg, er en av førstevalget av høyverdig skjortestoff.

Mellom naturlig cellulosefiber og regenerert cellulosefiber kan også danne en form for optimal kombinasjon, som bomullsfiber ogTencelTM er kombinert, de to utmerkede karakterene som pustende tett hud utfyller hverandre, trenger bare å legge til en liten mengdeTencel TM i bomull kan endre stoffet glans, håndtak, drapering karakterisering av persepsjon, for å møte behovene til ulike forbrukerpublikum.


Innleggstid: 24. juni 2022